Alex Munch Sørensen

Jeg er uddannet Grafonom, som er studiet i grafisk teknik og økonomi. Har 25 års erfaring fra den grafisk branche, hvor jeg har haft mange arbejdsfunktioner både i produktion og administration. Igennem et langt arbejdsliv har jeg masser erfaring i produktion af trykt massekommunikation. Nu har jeg startet på et nyt kapitel i form af denne spændende E-handels-uddannelse, som giver mig en masse nye kompetencer.

baldermunch2@gmail.com

29 90 05 59

Ambitioner

Mit primære formål med at tage denne uddannelse, er at udvikle mine kompetencer indenfor online markedsføring i BtB virksomheder. Det kunne være udfordrende at arbejde med opbygning og vedligeholdelse af hjemmesider, E-mail automation, dataanalyse og integrationer imellem webshop og ERP-systemer. Jeg har den klare overbevisning at online handel imellem virksomheder bliver det nye ”sort” i fremtiden.

Uddannelse / erfaring

Faglig profil

Økonomi uddannet med mange administrative it-kompetencer og stor indsigt i virksomhedens forretningsgange. Har en strukturel og systematisk tilgang til arbejdsopgaverne. Har indirekte arbejdet med markedsføring i mange år og læser nu en top-up uddannelse indenfor E-handels teknologier, digital markedsføring og generel online handel.

1987 – 2021: Karriere resume’

Efter min højere handelseksamen i 1987 startede jeg som trykkerlærling og blev uddannet grafisk trykker i 1991. I 1994 bestod jeg studiet i grafisk teknik og økonomi på Den Grafiske Højskole. I løbet af de sidste 25 år har jeg arbejdet som produktionsassistent, grafisk beregner, grafisk projektleder, afdelingsleder og som indkøber. Udviklingen er gået fra produktion over økonomi, salg, drift ledelse, projektledelse til indkøb. Siden jeg tog min grafonom uddannelse har jeg taget 2 nye uddannelser, henholdsvis IT-administrator og Akademi Merkonom i Ledelse. Sommeren 2013 startede jeg på Datamatiker studiet i Skive, Efter 1 års studie fik jeg job som Teknisk Sagsbehandler hos Schades, hvor jeg arbejdede til 2015. Indtil efteråret 2020 arbejdede jeg på Specialtrykkeriet Arco A/S, både som projektleder og indkøber.