Anette Svith Mortensen

Jeg er Anette Svith Mortensen, og for mig er nysgerrighed og selvudvikling vægtet rigtig højt. Det har gjort at jeg i dag har været modig nok til at lavet et brancheskifte mod E-handel. For mig er det altafgørende at jeg kan udfordre mig selv samtidig med, at jeg opnår en masse ny viden. Jeg har meget at lære endnu, men jeg er fuld af gå på mod samt jeg er motiveret, ambitiøs og klar til at komme med på rejsen indenfor en spændende branche i konstant udvikling

anettesvithmortensen@gmail.com

28 12 91 62

Ambitioner

Meningen med at tage en professionsbachelor i e-handel, har for mig været at opnå ny viden, og at det giver mulighed for at udfolde mig selv. På sigt ønsker jeg at gå fra generalist til specialist indenfor et specifikt område. Derudover har jeg et ønske om at få en bred viden indenfor marketing og e-commerce.

Man bliver udfordret når man arbejder i en branche der aldrig står stille, og man er derfor hele tiden nød til at have en finger på pulsen, så man hele tiden er opdateret med de nyeste tendenser – der er for mig meget motiverende.

Uddannelse / erfaring

2018-2020: Handelsøkonom med speciale i internationalt salg

Handelsøkonomuddannelsen byder på en blanding af både teori og praksis. På uddannelsen arbejder man med emner indenfor indkøb & logistik, erhvervsøkonomi, salg, strategi & markedsføring, organisation og ledelse. Derudover valgte jeg valgfaget internationalt salg, og jeg har taget en masse kernekompetencer med fra uddannelsen. Kompetencer jeg er sikker på, vil komme mig til gode senere hen.

I forbindelse med uddannelsen var jeg 11 måneder i praktik, hvor min arbejdsopgave b.la. gik på at lave en markedsanalyse af Norge indenfor belysningsbranchen.

2005-2016: Salgassistent

Jeg er uddannet salgsassistent indenfor boligtekstiler, hvor jeg efter endt elevtid var fuldtidsansat indtil jeg stoppede. Jeg har arbejdet med kundehåndtering, reklamationer, indkøb af nye varer, butiksoptimering og dekoration af hele butikken.