Camilla Bro Grønvaldt

Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i Service og Business. Jeg ønsker at følge med den digitale udvikling og kombinere mine erfaringer fra den fysiske verden, til den digitale. Derfor så jeg store fordele i at tilegne mig en bred vifte af kompetencer indenfor E-handel med denne top-up uddannelse.

camilla_bg@hotmail.com

60136207

Ambitioner

Jeg brænder for at udvikle og styrke virksomheder igennem deres service og image, for at forbedre brugeroplevelsen og skabe værdi for kunderne, såvel som for virksomheden. Mit udgangspunkt i arbejdet med E-handel er derfor altid med afsæt i serviceøkonomien og mennesket, som for mig skaber den bedste grobund for et succesfuldt resultat.  

Uddannelse / erfaring

2018 – 2020: Serviceøkonom – Service og Business

Igennem uddannelsen har jeg tilegnet mig teoretiske og praktiske kompetencer, som giver mig en bred vifte af værktøjer til at kunne varetage opgaver i en virksomhed på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau.

  • Forretningsforståelse og-udvikling
  • Kommunikation og co-creation
  • Samarbejde og relationer
  • Praktik: Lydens By – Struer Kommune
  • Ekstra fag: Projektledelse
  • Valgfag: Elective in China – Studietur til Shanghai og Beiling – Bæredygtighed, data og kultur

2013 – 2021 Butiksassistent

Jeg er uddannet butiksassistent, og har siden 2013 arbejdet fuldtid i butik i Danmark, samt arbejdet et år i Australien – og under studiet haft studiejob i butik. Her har jeg tilegnet med erfaringer indenfor kundeservicefaget, og fået en naturlig evne til at kunne forstå kunders behov, være selvstændig i mit arbejde og imødekomme.