Caroline Stoklund Christensen

Mit navn er Caroline, jeg er 23 år. I sommers 2021 blev jeg færdiguddannet som markedsføringsøkonom, og er nu studerer jeg på en PB i E-handel, på Erhvervsakademi Dania i skive. Jeg er meget smilene og glad person, som godt kan lide at hverdag ikke ens. Jeg er en person som er målrettet, ambitiøs og struktureret, men kan også godt lide at have flere bolde i luften. Derudover er jeg en person som har mange ideer og elsker at undersøge, lærer og fordybe mig i nye ting, emner og områder.

c-stoklund_@live.dk

40 54 31 95

Ambitioner

Målet for mig er at stille, mig selv bedst i fremtiden, da e-handel og alt handel på nettet er fremtiden. Derfor tag jeg en professionsbachelor i e-handel, for at udvide og udvikle min viden og kompetencer for online markedsføring og e-commerce. Jeg vil gerne have et så bredt kendskab til branchen så muligt, for så jeg står stærkere på arbejdsmarkedet. Branche er en som hele tiden udvikler sig, og derfor er min største ambition, at hold mig opdateret og udvikle mig og min viden.

Uddannelse / erfaring

2021 – 2023 : Professions bachelor i E-handel, Erhvervsakademi Dania i skive 

2019 – 2021: Markedsføringsøkonom, Erhversakademi Dania i Randers

2018 – 2019: Sabatår 

Her arbejder jeg på fiskeindustrien i Sæby. samt har jeg har arbejdet i et ishus hver sommer fra 2016 -2019, den sides sæson jeg var der, var jeg chefens højre hånd, hvor det var mig der stod for, oplæring og vagtplaner.

2016 – 2018:  HF på Frederikshavn gymnasium