Christina Eicke Jørgensen

Jeg er i 2020 blevet uddannet markedsføringsøkonom, og ville gerne udvide min viden. Jeg har derfor valgt at læse en professionsbachelor i e-handel.
Jeg er en struktureret og engageret person, der brænder for markedsføring. Jeg prioriterer min læring og udvikling højt, og gør altid mit bedste for at løse en opgave.

Christinaejorgensen@hotmail.com

60 18 83 30

Ambitioner

Jeg har store ambitioner – både med min uddannelse og min fremtid. Jeg ønsker et bredt kendskab til e-commerce, markedsføring, digitale værktøjer, branchen og dens hurtige udvikling, samt tidens tendenser. Markedsføring og e-commerce er mine passioner, da der er brede aspekter i områderne, hvilket fanger min interesse, og er der min fremtid ligger. Jeg er af person der sætter pris på ny viden og læren, og jeg elsker at udfordre mig selv.

Uddannelse / erfaring

2018-2020: Markedsføringsøkonom

Under min uddannelse til markedsføringsøkonom, har jeg fået en bred viden indenfor markedsføring af produkter og serviceydelser ud til den rette målgruppe, salg, økonomi, organisation, ledelse og kommunikation. Derudover har jeg speciale indenfor promotion.

Under uddannelsen har jeg fået undervisning både teoretisk på skolen og i praksis i form af min praktikperiode, der forløb over 4 måneder. Under min praktik, fik jeg mulighed for at afprøve alt det teoretiske af fra skolen i praksis.