Christina Sprogøe Thomasbjerg

Jeg er uddannet kontorassistent og serviceøkonom med speciale i events. Jeg er meget dedikeret som person og generelt nysgerrig på den digitale verden, der hele tiden er i udvikling. Det føles helt naturligt at holde mig løbende orienteret på nye trends og tendenser inden for branchen. Jeg brænder for sociale medier og er content creator til fingerspidserne. Jeg er fyldt af iver og kampgejst for at videreudvikle mig og tilegne mig ny og spændende viden.

christina@sprogoethomasbjerg.dk

53 64 22 34

Ambitioner

Min interesse for e-commerce stammer fra start af egen virksomhed ved siden af studiet til serviceøkonom. Mit interessefelt ligger inden for email-marketing, influencer-marketing, websites, SoMe og content creation samt paid-marketing. Mit mål med at læse e-commerce er at udvikle mine kompetencer og udvide min viden samt prøve kræfter med uudforskede områder i faget. Jeg ønsker at blive specialist på et specifikt område, men naturligvis også få et bredt kendskab til branchen. Jeg brænder for at dygtiggøre og udvikle mig samt tilegne mig nyeste viden. Jeg vil bestræbe mig på at blive den bedste inden for mit specifikke område.

Uddannelse / erfaring

2019- nu – Mikro Influencer

2019- 2021 – Medejer af Klimatosseriet

Under uddannelsen til serviceøkonom startede min mand og jeg abonnementsforretningen Klimatosseriet. Det var en meget lærerig proces og gjorde, at jeg kunne udnytte min viden fra studiet i praksis.

2019 – 2021 – Serviceøkonom, Event Management

Jeg har tilegnet mig spændende kompetencer og viden både på teoretisk og praktisk plan.

  • Forretningsforståelse og -udvikling
  • Organisation og ledelse
  • Kommunikation og markedsføring
  • Serviceinnovation og oplevelser
  • Events

Valgfag: Grafisk design og salg

Praktik: I egen virksomhed – Klimatosseriet

Slutteligt kombinerede jeg emnet i min hovedopgave med professionsbacheloren i e-handel, som omhandlede kundeloyalitet og den digitale kunderejse.

2014- 2016 – Kontorassistent, Offentlig administration

2011- 2014 – Blogger