Dennis Lindvig Mortensen

Jeg ønsker at have en bred vifte af kompetencer inden for E-handel. Mit eget interessefelt ligger inden for den tekniske del og ønsker allerhelst at arbejde med performance og hjemmesider. Det værende sig data-drevne beslutninger om f.eks. visuelt design, content-creation, SEO-optimering og Google Ads. Jeg har meget at lære men er motiveret, ambitiøs og klar til nye udfordringer.

dl.mortensen@hotmail.com

28 60 31 24

Dennis-profilbillede

Ambitioner

Mit formål med at tage uddannelsen i E-commerce er at arbejde inden for E-handelsbranchen. Det er et brancheskifte for mit vedkommende, som jeg ikke havde regnet med. Jeg er gået fra at have lagt mit fokus på back-end-delen (logistik), til nu at skifte fokus og arbejde med front-end og marketing. Det ser jeg som et spænende skifte, da jeg i min tidligere erhvervspraktik oplevet hvordan markedssituationen har ændret sig. Under den aktuelle corona-krise har forbrugerne i større grad fået føling med nethandel og det har givet en ændring i forbrugsmønsteret, som især handelsvirksomhederne nu skal til at omstille sig til. Jeg ønsker at være på forkant med denne udvikling.

Mit eget interessefelt ligger inden for den tekniske del og ønsker allerhelst at arbejde med performance og hjemmesider. Det værende sig data-drevne beslutninger om f.eks. visuelt design, content-creation, SEO-optimering og Google Ads.  Jeg ønsker selvfølgelig at have en bred vifte af kompetencer inden for E-handel, men samtidigt at blive specialiseret, inden for mit nye arbejdsområde.  Jeg har meget at lære men er motiveret, ambitiøs og klar til nye udfordringer.

Uddannelse / erfaring

2018 – 2020: Logistikøkonom

Under uddannelse til logistikøkonom har jeg tilegnet teoretisk viden, om indkøb, produktion, lager og distribution, som jeg har kunnet kombinere min praktiske baggrund. Den teoretiske vinkel har stillet mig bedre i forhold til identifikation af logistiske problemstillinger og har givet mig værktøjer til efterfølgende at udbedre/optimere på disse.

Under min erhvervspraktik hos F&H A/S har jeg arbejdet i virksomhedens logistikafdeling, hvor jeg havde føling med stort set alle aspekter af driften af deres lager. Mine egne opgaver var vekslede en del, men anbruds-statistik, synliggørelse af driftsomkostninger, samt opdatering af virksomhedens leverandørguide var nogle af de større opgaver. Den sidstnævnte opgave var et tværfagligt samarbejde imellem funktionerne indkøb, salg og logistik.

Slutteligt skrev jeg afgangsprojekt om optimering af plukke-procedurer og udgående ordrehåndtering af hele F&H’s webordre- og eksportpulje, et projekt som blev gennemført i praksis.

2015 – 2017: Logistikassistent

Jeg har i de seneste år arbejdet som logistikassistent i Forsvaret. Jeg har arbejdet med mange forskellige opgaver, lige fra de helt simple såsom kørsel og transport, til de mere komplekse som normeringssagsbehandling og regnskabsføring hos diverse organisatoriske elementer hos Helicopter Wing Karup. I denne tid har jeg også været igennem et EUV-forløb og har et svendebrev som lager- og logistikoperatør.