Jørgen Henrik Nielsen

Mit Navn er Jørgen Henrik Nielsen, jeg har valgt at tage en Pba i E-handel for at kombinere mine to tidligere uddannelser. En kombination der vil styrke mit kompetenceniveau, og specielt mine fremtidige samarbejdspartnere.

jhn@logicresolve.dk

28 19 18 54

Ambitioner

Mit primære formål med at tage denne uddannelse, er at udvikle mine kompetencer indenfor Analytics, SEO, Design, samt at tage veldokumenterede beslutninger der er baseret på dataanalyse.
Kompetencer som jeg i fremtiden gerne vil kunne tilbyde som selvstændig konsulent, eller som fastansat hvis der kommer det helt rigtige match.

Uddannelse / erfaring

2019 – 2020: Webudvikler

Som uddannet Webudvikler, har jeg fået et bredt kendskab til de mest anvendte kodesprog, samt opsætningen af SEO, host og services til din kommende hjemmeside.
Uddannelsen har også givet mig en uvurderlig erfaring i at bruge de mange værktøjer der anvendes til udvikling af hjemmesider, herunder Photoshop, InDesign, Illustrator, mv.

2016 – 2018: Logistikøkonom

Som uddannet AP Graduate in Logistic Management (Logistikøkonom) har jeg en meget høj virksomhedsforståelse, som giver mig værdifulde værktøjer til formidlingen af identitet og budskaber til den online synlighed på nettet.
Den logiske og analytiske tilgang, giver også afkast i kommunikationen og produktionen af hjemmesider, hvor der er ekstra fokus på orden og struktur.