Kasja Ørbæk Panek

39 år gammel – og godt på vej mod de gyldne 40 næste år!

Jeg blev uddannet Markedsføringsøkonom tilbage i 2014 med driftsøkonomi og statistik-speciale.

Det jeg brændet MEST for ved Digital Marketing er vel hele strategiprocessen fra den spæde idé- til implementeringsfasen og efterfølgende vurdering af data.

Jeg er en PASSIONERET SUCKER for tekstforfatning og organisk/teknisk SEO, og så ELSKER jeg simpelthen også at have de nørdet analysebriller og skyklapper på og nærstudere data og tendenser i bl.a. Analytics, Search Console, Ads/KeyWords, Trends m.v.

kasja.oerbaek@gmail.com

42504148

Kasja Ørbæk Panek profilbillede

Ambitioner

Jeg må vist sige, at jeg nok fik blod på tanden inden for Digital Marketing og e-Commerce efter et 6 ugers fedt og inspirerende Digital Marketing forløb hos Bigum&Co.

Lige der, blev døren for alvor åbnet op for én verden, jeg ikke havde lært i de tykke Marketing lærebøger om! Jeg blev virkelig bidt af bl.a. organisk og teknisk SEO, dataanalyser og hele den kreative Content proces, der ligger i det! Så efter kurset, tørstede jeg efter mere dybere viden om Analytics, Search Console, Keywords, Ads og det organiske og tekniske omkring SEO. Så jeg gik i gang med at opstøve viden via Google Academy og på nettet af ren nysgerrighed for mere viden og læring.

Den største drøm og mit mål i livet er, at blive skarpere på e-Commerce, få en bachelorgrad og arbejde enten som selvstændig specialist, Remote, eller Freelancer inden for de felter, jeg brænder allermest for inden for Digital Marketing og E-handel.

Mit største ønske er at hoppe af det kutyme-præget hamsterhjul fra 8-16 og skabe mig et mere meningsfuldt liv som digital nomade. Bare det at kunne have mulighed for at pakke sine tasker, rejse og opleve forskellige hjørner og kulturer af verdenen med selskab af mine 2 yngste piger og pc’en og arbejdet under armen, er mere end bare fristende!

Uddannelser

2022 – 2024 : Pba i E-handel, Erhvervsakademi Dania, Skive 

2018 – 2018: Digital Marketing 6 ugers akademiforløb (10 ECTS) Bigum&Co og EA Dania, Silkeborg

2012 – 2014: AK Markedsføringsøkonom (120 ECTS) EA Dania, Randers

2011 – 2012:  HGV kontor, Tradium Randers