Kristian Sønderup

Mit navn er Kristian Sønderup, og jeg går på uddannelsen i E-handel fordi jeg brænder for at levere gode kundeoplevelser. 

kristian.soenderup@gmail.com

Kristian Sønderup

Ambitioner

Jeg kommer med en baggrund indenfor UX design og designtænkning, hvilket betyder jeg altid tager udgangspunkt i de mennesker, som vi prøver at lave en løsning til. Udgangspunktet i mennesker giver mening i alt hvad der produceres i den digitale verden. Software- og webdesign, kommunikation, marketing og e-commerce.

 

Erhvervserfaring

2020 – Nu: Google Ads hos RITO

I November 2020 startede jeg som studiemedarbejder hos Rito.dk, hvor jeg primært arbejder med Google Analytics og Ads. 

2018 – Nu : UX konsulent hos Optuner

Jeg har siden sommeren 2018 været tilknyttet som freelancer hos Optuner, hvor jeg blandt andet har stået for brugertests, hvilket har inkluderet formulering af opgaver, gennemgang af brugertests, analyse og rapportering.  

Uddannelse

2013 – 2015: Cand.it i Interaktive Digitale Medier ved Aalborg Universitet

Faglige fokusområder for uddannelsen:

  • Design thinking
  • User Experience
  • Innovation

Min kandidatuddanelse blev afsluttet med mit speciale ”Designtænkning som vej mod innovation”. Projektets udgangspunkt var at benytte designtænkning i praksis. Projektet gav mig yderligere erfaring med at styre og drive et brugercentreret projektforløb, bestående af kvalitative og kvantitative brugerundersøgelser, idégenerering og løsningsforslag.

2010 – 2013: Bachelor i Informationsteknologi ved Aalborg Universitet

En tværfaglig uddannelse, hvor jeg fik viden om og erfaring med de teknologiske, menneskelige og forretningsmæssige sider af it-verdenen.

Jeg afsluttede uddannelsen med min bacheloropgave, som var et participatorisk designprojekt kaldet ”Brugercentreret design af et udlånssystem”.

2006 – 209: HTX – Kommunikation & IT

Jeg har gennemført HTX på Skive Teknisk Gymnasium.