Louise Hvid Andreassen

Mit navn er Louise Hvid Andreassen, jeg er uddannet designteknolog med speciale i branding og marketing management. Jeg synes at den digitale udvikling er utrolig spændende og brænder for online markedsføring, herunder særligt influencer marketing samt markedsføring på de sociale medier.

louisehvida@gmail.com

27852607

Ambitioner

Mit mål med at tage en professionsbachelor i e-handel, er at udvide min viden og udvikle mine kompetencer for online markedsføring. Jeg ønsker et bredt kendskab til e-commerce og online markedføring, og værktøjer jeg kan benytte i branchen når jeg efter uddannelsen kommer ud på arbejdsmarkedet. Jeg finder branchen utrolig spændende i det den hele tiden i udvikling og derfor er det vigtigt hele tiden at tilegne sig ny viden. Jeg bestræber mig på at blive en af de bedste i min branche. 

Uddannelse / erfaring

2020 – 2022: Professionsbachelor i e-handel

Erhvervsakademi Dania, Skive

2017 – 2018: Designteknolog – Branding & Marketing management

VIA University College Herning.

Praktik: E-commerce praktikant hos House Doctor Group

I forbindelse med denne uddannelse var jeg i praktik i 3 mdr. hos House Doctor Group, hvor jeg fik et indblik i hvordan en e-commerce afdeling arbejd og hvad de arbejder med. I min praktikperiode sad jeg blandt andet med forskellige grafiske opgaver i forbindelse med åbning af deres nye website.

Valgfag: Adobe.

På uddannelsen valgte jeg valgfaget adobe, hvor vi arbejdede meget med Illustrator, XD CC, Lightroom, Photoshop, PrimerePro og InDesign.

 

2013 – 2015: Højere forberedelseseksamen (HF)

Horsens HF & VUC