Maria Svinth

Mit navn er Maria Svinth og jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i Service og Business. Jeg brænder for at den gode oplevelse, både online og fysisk, og har derfor valgt at læse E-handelsuddannelsen i Skive.

maria.svinth@hotmail.com

30 12 54 21

Ambitioner

Jeg brænder for at udvikle- eller videreudvikle på koncepter og virksomheder, samt udarbejde relevant og interessant indhold, som giver mening for kunden. Jeg drømmer om at leve af at være kreativ indenfor denne branche og måske en dag starte egen virksomhed.  

Uddannelse / erfaring

2018 – 2020: Serviceøkonom – Service og Bussines

Jeg har gode kompetencer indenfor forretningsudvikling og -optimering, Customer
Experience, samarbejde og relationer, som er discipliner, jeg har arbejdet meget praktisk med gennem min serviceøkonomuddannelse.
Projektledelseskurset har lært mig, hvordan man håndterer et projekt før, under og efter. I forbindelse med min tid i butik har jeg en stor kundeforståelse, idet jeg har stået på gulvet i flere år.

2015 – 2018: Salgsassistent – Isenkræmmer 

Jeg er uddannet i salg, personlig kundehåndtering, isenkram produkterne, vare udstilling og reklamationshåndtering. Min erfaring med den direkte kontakt med kunder og at arbejde med fra deres behov er den del som jeg særligt har taget med mig videre.