Marie Sonne Nautrup

Jeg hedder Marie og jeg er uddannet multimediedesigner i 2022. Jeg har valgt at tage en professionsbachelor i  E-handel, da jeg ønsker at udvide min viden og kompetencer indenfor digital markedsføring og den digitale udvikling. 

msnautrup@hotmail.com

41100013

Ambitioner

Jeg ser professionsbacheloruddannelsen i e-handel som den perfekte fortsættelse af min tidligere afsluttede akademiuddannelse. Jeg brænder for at arbejde med digital markedsføring og følge den hurtigtgående udvikling inden for dette område.

Jeg har en stor interesse for SoMe-marketing og ønsker at være involveret i hele processen. Her kan jeg med fordel anvende mine færdigheder som fotograf og implementere nogle af de strategiske metoder, vi lærer på studiet.

At e-handelsuddannelsen kan gøre mig til specialist inden for dette felt er en stor motivationsfaktor for mig.

Uddannelse / erfaring

2022 – nu: Content creator & SoMe hos Rito

I september 2022 startede jeg som studiemedarbejder hos Rito.dk, hvor jeg primært arbejder med SoMe-marketing.

Mine fokusområder her er:
– Planlægning og eksekvering
– Foto & video
– Photoshop, Premiere Pro, XD & Canva 

2020 – 2022: Multimediedesign med speciale i digital kommunikation

Igennem uddannelsen har jeg tilegnet mig teoretiske og praktiske kompetencer, som giver mig en bred vifte af værktøjer indenfor IT, design og kommunikation.

  • Design og udvikling af digitale løsninger
  • Content creation
  • Kommunikation
  • Praktik: Rito 
  • Ekstra fag: Projektledelse

2019 – 2020 Fotografuddannelsens GF2

Jeg har fotograferet i mange år og brændt for dette felt. Jeg tog derfor grundforløbet til fotografuddannelsen. Her fik jeg udvidet min viden omkring fototeknik, lys-lægning samt udvidet mine færdigheder inden for photoshop og billedrediering. De erfaringer og den viden jeg har tilegnet mig her, kan jeg med stor fordel anvende i forbindelse med mit studie.