Matilde Fjordside Høegsberg

Mit navn er Matilde Fjordside Høegsberg og jeg er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i Promotion. Jeg brænder for markedsføring igennem de sociale medier og følge med i tidens tendenser inden for e-handel.

Matilde.fjordside@gmail.com

28 14 19 93

Ambitioner

Jeg har store ambitioner inden for e-commerce, hvor jeg gerne vil specialisere mig i online markedsføring, hvor jeg kan udarbejde relevant indhold og kampagner der målrettes den pågældende målgruppe. Derfor tager jeg denne uddannelse for at få en større forståelse og viden inden for nutiden e-handels tendenser.

Uddannelse / erfaring

2020 – Nu: Marketing medarbejder

Efter jeg endte min uddannelse som markedsføringsøkonom, fik jeg en kontrakt med mit praktiksted, hvor jeg arbejder med SoMe og webshop ved siden af studiet. Her vedligeholder jeg webshoppen og laver markedsføringskampagner.

2018- 2020: Markedsføringsøkonom med specialet Promotion

Markedsføringsøkonomen har givet mig stor viden både teoretisk og praktisk, hvor jeg har fået en god forretningsforståelse, international markedsføring, økonomi, erhvervsret, salg og markedskommunikation både online og offline.
Da jeg havde et stort ønske om at arbejde med SoMe, valgte jeg Promotion i mit speciale, hvor jeg kunne afprøve og udvikle mine kreative færdigheder.

 

Praktik: I praktikperioden prøvede jeg kræfter med SoMe, hvor jeg fik muligheden for at stå på egne ben. Jeg var i en virksomhed der ikke havde en markedsføringsafdeling, hvor jeg derfor skulle starte fra bunden og lave en markedsføringsplan, både for de daglige opslag og for kommende kampagner.

 

Ekstra Fag: Projektledelse

2018-2020 Salgsassistent

Jeg er uddannet salgsassistent og har arbejdet med kundehåndtering, reklamationer og SoMe, hvor jeg her fik en smagsprøve og interesse i de sociale medier for virksomheder.