Mette Pej Stensballe

Mit navn er Mette Pej Stensballe og jeg er uddannet markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet Aarhus. Jeg brænder for online markedsføring og den digitale udvikling og derfor har jeg valgt at læse en professionsbachelor i e-handel, for at udvide min viden indenfor dette felt.

mettepejstensballe@hotmail.com

28 25 76 44

Ambitioner

Mit formål med denne uddannelse, er at udvikle mine kompetencer inden for online markedsføring og arbejde mig mod at blive SEO specialist. Jeg ønsker at skabe et bredt kendskab til e-commerce, online markedsføring, værktøjer, branchen og den hurtige udvikling der sker år efter år. Det er en branche som udvikler sig konstant og for mig er det en kæmpe motivationsfaktor, at man skal holde sig opdateret og tilegne sig ny viden hver gang man kommer på arbejde.

Uddannelse / erfaring

2018 – 2020: Markedsføringsøkonom

Som markedsføringsøkonom har jeg tilegnet mig viden indenfor markedsføring, salg, kommunikation, økonomi, jura og organisation.

Under uddannelsen har jeg fået teoretisk undervisning på skolebænken og i praksis gennem et praktikforløb på 6 måneder, hvor jeg fik mulighed for at udforske og afprøve det teoretiske fra skolen.

  • Praktik: Salling Group, indkøbsafdeling ved Nearfood (Personlig pleje)
  • Valgfag: Digital markedsføring, Key account management og iværksætteri