Michael Matras

Jeg er Michael Matras og jeg finder stor interesse i den tekniske del af e-commerce. Jeg  ser mig i fremtiden med en karriere indenfor opsætning og optimering af hjemmesider.

michaelmatras1990@gmail.com

42 20 90 04

Ambitioner

Grunden til at jeg startede en bachelor i e-handel er for at udvide mine kompetencer indenfor e-commerce. Jeg ønsker en dag at stå som selvstændig med guidance indenfor opsætning, vedligeholdelse samt performance opdateringer til hjemmesider og webshops.

Jeg forbinder ordet e-commerce med fremtiden, vi bliver mere og mere præget i vores hverdag af teknologiske fremskridt hvor områderne indenfor e-commerce er kæmpe spillere, hvis ikke de største.

Uddannelse / erfaring

2018 – 2020: Markedsføringsøkonom

Da jeg startede på markedsføringsøkonom uddannelsen, var det fordi jeg stod med et brændende ønske om at udvide mine kompetencer indenfor online handel og markedsføring.

efter en praktikperiode på 5 måneder hos GrimFest i Århus, hvor jeg stod for hoveddelen af opsætning af deres nye hjemmeside og pillet lidt ved SoMe-kampagner, fik jeg blod på tanden og besluttede mig for at bygge videre med e-handels uddannelsen ovenpå.