Randi Strand

Som person er jeg struktureret og detaljeorienteret, og det giver mig et kick at nørde i tal og Excel ark. Med mit systematiske mindset og evnen til hurtigt at skabe overblik, omsætter jeg virksomhedens marketingstrategi til handling.

Med erfaring fra plejesektoren og i butik besidder jeg et naturligt servicegen. Jeg har en veludviklet situationsfornemmelse, og ved at være nærværende, lyttende og nysgerrig afdækker jeg virksomhedens og kundernes behov.

randistrand85@gmail.com

50950276

Ambitioner

Jeg brænder for marketing og jeg er drevet af godt købmandskab og den gode kunderejse. For mig er formålet med uddannelsen at få et dybere kendskab til digitale værktøjer og evnen til at træffe datadrevne beslutninger, for derigennem at skabe vækst i enhver webshop. I fremtiden drømmer jeg om at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale markedsføring.

Jeg trives i en udfordrende hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og derfor er e-commerce den perfekte branche for mig.

Uddannelse / erfaring

2017-2019: Markedsføringsøkonom

Gennem uddannelsen har jeg tilegnet mig en bred kommerciel forståelse. Jeg har arbejdet med analyse af virksomheders interne og eksterne forhold, samt udvikling og implementering af strategier og mål indenfor salg og markedsføring. Derudover har jeg haft statistik, projektledelse, driftsøkonomi og jura.

2019: Marketing praktikant hos Induflex A/S

Jeg har arbejdet med salgsbackup, hvor jeg har supporteret 2 nyopstartede salgskonsulenter. Her har jeg bl.a. bidraget med markedstendenser og leads. Derudover har jeg arbejdet med digital marketing herunder SEO, content til hjemmeside samt tekster til markedsføringsmateriale.

2016-2017: EUD/EUX Business

Jeg har haft innovation som valgfag og interesseret mig for emnet, derudover har jeg deltaget i Nordjyske Nyskabere.

Jeg modtog legat for højeste gennemsnit.