Dania i Skive

E-handelsuddannelsen holder til hos Dania i Skive og hvor vi har et lille, men hyggeligt campus.

På E-handelsuddannelsen, og Dania Skive generelt, vil du opleve et nærværende studiemiljø, hvor underviserne går op i, din trivsel og faglighed. Underviserne går tit en ekstra mil for de studerende.

Skive er en studieby med gode shopping-muligheder og flere barer og caféer. Skive har også et godt natteliv, og studieboliger der er til at komme til for penge.

Studiemiljøet på campus

Vi har et lyst og moderne campus med gode fysiske faciliteter hvor vi deler kantine med Skive College, som laver lækker mad til SU-venlige priser. Der er rig mulighed for at vi som studerende kan finde et lokale eller en hyggelig krog, til gruppearbejde. Når der er behov for en tænkepause er der både flygel, bordfodbold og bordtennis i foyeren.

Undervisningen foregår mest på vores eget E-handelshold i klasselokalet og som gruppearbejde. Vi har også online undervisning med jævne mellemrum.

3 fordele ved Dania i Skive:

N

Vi prioriterer et aktivt studiemiljø.

N

Vi er et nærværende campus med lokale visioner.

N

Der er et tæt samarbejde mellem vores undervisere og den enkelte studerende.

Følg os på Facebook

Hvis du gerne vil vide mere om erhvervsakademi Dania i Skive er du altid velkommen til at kontakte os, men du kan også følge med i hverdagen på Danias Facebook side.