Virksomhedssamarbejde

Vi samarbejder i meget høj grad med erhvervslivet på E-handelsuddannelsen. Derfor har vi lavet en liste over de virksomheder vi samarbejder med, hvor der under hver virksomhed vil fremgå hvordan vi har samarbejdet med dem.

Ackermann

https://ackermann.dk/
Ackermann laver relevant kommunikation til mennesker med afsæt i data. De fokuserer meget på at skabe e-mailkanaler, der både er hurtige, billige og rentable. Sidst, men ikke mindst skal de også være formidable til at opbygge relationer mellem virksomhed og modtager.

Ackermann har været inde på uddannelsen og holde et oplæg om hvordan de som bureau arbejder med e-mail marketing. I oplægget kan de ind omkring følgende:

• Hvorfor vælger virksomheder at investere i e-mailmarketing som marketingkanal
• Hvad kan e-mailmarketing – og hvad kan kanalen ikke?
• Eksempler på virksomheder der bruger e-mailmarketing og hvad de gør.
• Gennemgang af e-mailmarketing grundstenene: automatiske e-mailserier, kampagne e-mails og leadgenerering.
• Eksempler på automatiske e-mailserier.
• Kampagne e-mails – er det ikke bare irriterende nyhedsbreve?
• Leadgenerering – sådan skaffer man tilmeldinger i 2021

Actona Company

www.actona.dk

Actona Company producerer møbler der passer i alle husets rum og de er en B2B virksomhed.
Actona company har været inde på uddannelsen og holde et oplæg om hvordan de som B2B virksomhed arbejder med markedsføring og salg.

Admill

www.admill.dk

Admill tilbyder forbrugerne at sammenligne priser og skabe overblik indenfor en række produktområder herunder forbrugslån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnementer, a-kasser mm. gennem affiliate websites.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med SEO, UX og konverteringsoptimering.

Ahrefs

www.ahrefs.com

Ahrefs er et all-in-one SEO værktøj som vi bruger i undervisningen. Ahrefs kan bruges til flere aspekter af ens SEO-arbejde. 

Affiliatemanager.dk

www.affiliatemanager.dk

Affiliatemanager.dk er et af de mest erfarne affiliate management teams, du kan finde i Danmark, og derfor har vi år efter år fået dem ind på uddannelsen til at gøre de studerende klogere på affiliate marketing.

Mikael Rieck formår med sin store viden om affiliate samt entusiasme at skabe en stor nysgerrighed hos de studerende der herefter skal bruge denne viden til at lave deres egen affiliateblog.

Anita Dalsgaard

https://anitadalsgaard.com/
Anita elsker kommunikation, og specielt kommunikation der skaber forretning! Hun arbejder meget med strategi, facilitering og giver virksomheder overblik deres digitale strategi.

Anita var inde på uddannelsen og holde oplæg om hvordan man læser data i analytics og give os idéer og sparring på content og daglig drift.

Man kan læse mere om hendes bog her: https://www.goerdetenkelt.dk/markedsfoering-er-kaerlighed

 

Bloggers Delight

https://bloggersdelight.dk/

Danmarks største blognetværk og eksperter indenfor influencer marketing.

Bloggers Delight har været inde på uddannelsen og holde et oplæg om hvordan de arbejder med influencer marketing og hvilke tendenser der gør sig gældende indenfor dette områder.

Bonzer

www.bonzer.dk

Bonzer er et ambitiøst og nørdet SEO bureau. Deres mål er at bryde med middelmådige resultater og dårlig kommunikation.

Bonzer har været inde på uddannelsen og holde et oplæg om hvordan de som bureau arbejder med SEO, hvor de kom med nogle eksempler på virksomheder de har arbejdet med.

By Bit

www.bybit.dk
Bybit sælger brugskunst og interiør til boligen, men lejer også service ud og har sin egen landsbybutik.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med e-commerce og digitalisering af forretningsområder.

Dansk Autoudstyr

https://www.danskautoudstyr.dk/

B2C webshop der handler med alle typer af artikler inden for auto udstyr, med eget værksted tilknyttet.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med SEM (SEO-optimering og Ads kampagner), SoMe (Marketing på virksomhedens Facebook og (kommende) YouTube-kanal), e-mail-marketing (muligvis opsætning af automation), driftsopgaver i webshoppen og segmentering af målgrupper.

Deif

https://www.deif.com/

Deif er en global leverandør af grønne styrings- og instrumentering løsning, inden for energiproduktion til land og til søs.

Deif har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med løbende at opdatere hjemmeside mht. oprette nye sider, produkter osv. Derudover står praktikanterne for opsætning af deres nyhedsmail, og har ansvar for SoMe mht. post, opfølgning på likes og kommentar. Ved siden af vil der løbende være ad hoc opgaver der skal udføres.

Designhuset Wertz

www.wertz.dk

Designhuset Wertz er en butik som sælger design til boligen, samt hvor man kan få hjælp til indretning af hjemmet.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med optimering/opdatering af hjemmeside med fokus på konvertering og brugervenlighed. Derudover ansvarlig for deres markedsføring på de sociale medier mv.

E-mærket

https://www.emaerket.dk/

E-mærket er Danmarks mest anerkendte certificeringsordning for webshops.

Vi havde besøg af E-mærket hvor de fortalte om den lovgivning man skal være opmærksom på i forbindelse med e-handel og digital markedsføring.

Green Click

www.greenclick.dk

Green.Click er specialister indenfor Google, Facebook og Instagram. De har bevidst valgt at de ikke vil være full service bureau, men der er fuld fokus på deres kernekompetencer.

Green.Click har været inde på uddannelsen og holde et oplæg om hvordan de som bureau arbejder med Google Ads. I oplægget kan de ind omkring følgende:

  • Introduktion til Google Ads
  • Click’s arbejdsprocess
  • Biltema case
  • Case med hw-homeware.dk
  • Best practice/spørgsmål
Legebyen

https://www.legebyen.dk

Legebyen er en webshop der sælger legetøj. Derudover er der også http://nikostine.dk/ der sælger legetøj, legepladser m.m. til institutioner.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med at oprette nye varer, lave produkttekster og kategoritekster hertil. Derudover vil der være noget SEO, og hvis tiden er til det, vil der også kommer SoMe indover. Ved siden af vil der løbende være ad hoc opgaver der skal udføres.

Marketers

www.marketers.dk

Marketers giver de studerende på E-handelsuddannelsen i Skive en masse viden og værktøjer til at arbejde professionelt med affiliate. Mikael Rieck deler gerne ud af sin viden og de værktøjer de har lavet i Marketers, hvor bl.a. Den store guide om affiliate markedsføring plejer at give de studerende et godt overblik.

 

MCB

https://www.mcb.dk/

MCB er en konsulent virksomhed i Holstebro, som hjælper mange forskellige virksomheder med at få succes online.

MCB har både været inde på uddannelsen og holde oplæg, men de har også praktikanter. Eksempler på arbejdsopgaver til en praktikant kunne være at forretningsudvikle nyt markedsområde med fokus på brugergenereret indhold.

Mindshare

https://www.mindshareworld.com/denmark

Mindshare er et integreret bureau, der arbejder i krydsfeltet mellem medier, kreativitet, performance og data.

Louise Bonfils Høck fra Mindshare var inde på uddannelsen og fortælle om sin bog: Giv dit brand en personlig stemme. Bogen handler om influencer marketing.

Mp Denmark

www.mpdenmark.com

Mp Denmark producere strømper og accessories til kvinder og børn, de har 4 forskellige brands: mp women, mp kids, melton og sneakyfox. Samarbejdet med Mp Danmark består i, at de har praktikanter fra uddannelsen.

NC Nielsen

www.nc-nielsen.dk

NC Nielsen A/S er en stor virksomhed, som sælger, servicere og reparerer trucks, terminaltraktorer, reachstackere og palleløftere. De er repræsenteret i Norge, Sverige og Danmark. De sælger til hele verden.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med opsætning/vedligeholdelse af hjemmeside i DynamicWeb på 4 sprog incl. SEO optimering.

Phytokost

www.phytokost.dk

Kostvejledning og ernæringsterapi, hjælper folk med fordøjelsesproblemer , fødevareintolerance, inflammation mv.

Vil gerne igang med at køre online vejlednings forløb og skal derfor have markedsført dette, derfor hjælper vores praktikant med dette, i forhold til at skabe trafik til hendes hjemmeside, landing page. Praktikanten står 100 % for hendes content på facebook, annoncer kampagner via facebookmanager, affiliate mv.

PurePower

https://www.purepower.dk/

PurePower er et dansk sportsernæring brand som sælger energiprodukter til atleter.

PurePower har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med Google Ads, SEO, Affiliate, Facebook ads og nyhedsbrev.

Rito

https://rito.dk/

Rito.dk er en online-shop med salg af garn- og hobbyartikler og de vægter kundeservice, pris og levering indenfor den lovede tid meget højt. Webshoppen oversat til seks sprog, og servicerer 36 lande.

Rito har været inde på uddannelsen og holde oplæg om affilaite marketing, hvor de studerende fik 3 opgaver de skulle arbejde på. De fik derefter mulighed for at præsentere deres ideer for Rito.

Rito har også praktikanter der primært arbejder med Analytics og Google Ads.

SELTA Boligcenter

https://www.selta.dk/

SELTA sælger møbler, lamper og brugskunst til hele boligen samt designer møbler.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med content planlægning af E-mail markedsføring og SoMe, samt vedligeholde og opdatere hjemmesiden.

Shoporama

https://www.shoporama.dk/

Shoporama er en dansk webshop med dansk support og danske integrationer. Det er et fleksibelt system så man selv kan udvikle en skabelon, der passer til ens shop

Shoporama var inde på uddannelsen for at fortælle om de muligheder der er i Shoporama hvis man skal oprette en webshop.

Tiger Media

www.tigermedia.dk/

Tiger Media er et kombineret web- og marketingsbureau. De udvikler hjemmesider og webshops og står for digital marketing for mange vidt forskellige kunder. 

Tiger Media har praktikanter fra uddannelsen, som arbejder med SoMe, SEO, email marketing, Google Ads, Google Analytics og meget mere.

Toolster

www.Toolster.dk

Toolster er en online webshop, de sælger værktøj og redskaber til B2B og B2C, dog vil de helst have fokus på B2B.

De har praktikanter fra uddannelsen der arbejder med content til SoMe, nyhedsbreve, hjemmesiden, google virksomhedsprofil, google ads, google analytics, metatags og tekst til produkter, prisrobot mv.

Backtee

www.backtee.dk

BACKTEE har siden 1994 designet funktionsdygtigt golftøj til alle vejrforhold. Vores passion for golf afspejles i alle aspekter, lige fra designet til mindste funktionelle detalje. De danske landshold tester vores tøj, så vi konstant er på forkant.

De har praktikanter fra uddannelsen der Opretter varer på hjemmeside og skriver produktbeskrivelse. Skaber content til Instagram, Facebook og LinkedIn Arbejde med at få flere følgere til SOME og Nyhedsmail.